Despre Husse, din 1987...

 
 

Ce este Husse?
E simplu: un brand Super Premium de hrană și produse pentru câini și pisici (și cai).

Cine este Husse?
O companie suedeză, fondată în Stockholm în anul 1987, care de peste 33 de ani a pus pe piață și a dezvoltat continuu aceste produse. Iar când vorbim de piață, vorbim de 5 continente (Europa, America de Sud, America de Nord, Asia și Africa) și de peste 60 de țări de pe aceste continente. Iar noi, Husse România, împreună cu partenerii noștri francizați din Teritorii suntem bucuroși și mândri să putem oferi produsele Husse în România.

De ce se diferențiază Husse de alte branduri de mâncare pentru animale?
Aici sunt de menționat 3 aspecte, la fel de importante:

1. Produsele Husse
Hrana Husse este ceea ce oamenii de știință numesc "hrană de a 3-a generație", adică o hrană completă care conține nutraceutice (probiotice, carotenoide, glucozamină și condroitină, antioxidanți, acizi grași Omega 3). Toate aceste componente sunt recunoscute ca având efecte pozitive asupra sănătății și a condiției fizice. Așadar, mâncarea Husse nu doar asigură hrana necesară vieții ci contribuie major și la îmbunătățirea ei.
Hrana pentru caini și pisici Husse este o hrană de foarte bună calitate, produsă din ingrediente superioare, atent selecționate, "human-grade". Este o hrană cu palatabilitate ridicată și foarte usor digerabilă datorită procesului de producție (gelatinizarea optimă a amidonului). Formulele de hrană conțin un foarte bun echilibru al nutrienților (proteine, grăsimi, carbohidrați, minerale etc) astfel încât să asigure câinelui sau pisicii un aport optim al acestor elemente.
Husse nu folosește GMO/OMG sau aditivi chimici artificiali în formulele sale de hrană. De asemenea, procesele de fabricație sunt astfel concepute încât să mențină calitatea nutritivă a fiecărui ingredient în parte. De exemplu, pe fiecare sac de hrană este menționat procentul de proteină animală în total proteină conținută (proteinele animale au valoare biologică mai mare decât cele vegetale pentru că au conținut de animoacizi esențiali similari cu cei din țesuturile corpului).
De asemenea, hrana Husse este o hrană eficientă deoarece este bogată în grăsimi, proteine și carbohidrați. Acești 3 nutrienți sunt cei care furnizează energie, așadar sunt necesare cantități mai mici de hrană pentru o bună alimentație a animalului de companie.

2. Serviciile Husse
Și aici, diferențierea față de celelalte branduri este evidentă.
Modelul de lucru Husse, aplicat în absolut toate țările, presupune contact direct cu clienții, începând cu consiliere nutrițională pentru animalul lor de companie, suport în alegerea celui mai bun tip de hrană Husse (personalizat pe caracteristicile particulare ale câinelui sau pisicii) și până la livrare gratuită și personală acasă, de către consilierul Husse. Husse nu livrează prin curieri sau alte metode care pot "rupe" un contact direct cu clientul. Suntem permanent în legătură nemijlocită cu proprietarii de câini și de pisici și in felul acesta reușim să oferim soluții complete, nu numai un sac de hrană. Clienții Husse pot testa gratuit mâncarea înainte de a cumpăra, astfel încât confortul acestora devine deplin. Și nu în ultimul rând, inclusiv ora sau ziua de livrare este flexibilă, funcție de programul clienților noștri.

3. Adresarea Pietei
Derivat din modul de lucru al Husse, descris mai devreme, un alt aspect important este că produsele Husse nu au existat, nu există și nu vor exista în magazinele clasice (PetShop-uri, Magazine Generale de proximitate, Super Marketuri sau Hyper Marketuri). E normal, ne ocupăm noi direct de tot ce ține de serviciile către clienți: de la consiliere, comandă, livrare și până la feedback și support.
Același model se aplică și în on-line, singurul website care vinde produse Husse este site-ul oficial Husse din fiecare țară. În România este romania.husse.com (husse.ro).

Cum sunt pregătiți consilierii Husse pentru a recomanda cea mai potrivită hrană?
Pentru a putea face recomandările cele mai bune, toți reprezentanții Husse sunt incluși în programe extinse de pregătire, Husse Campus. Programele sunt generate și susținute pe de o parte de Husse Suedia iar pe cealaltă parte de Master Franchiserii Husse din fiecare țară. Așadar, consilierii Husse au acces atât la conceptele generale ale Husse cât și la cele specifice fiecărei țări. Unii din pilonii importanți ai acestei pregătiri sunt cel de Customer Service și cel de Nutriție. Aici apare un aspect foarte important: Consilierii Husse nu interferează cu zona medical-veterinară. Hrana Husse este o hrană de întreținere și nu intră în aria de dietă sau medicamentație. Consilierii Husse oferă suport nutrițional bazat pe individualitatea fiecărui câine sau pisică în parte (vârstă, talie, mod de viață - activă sau sedentară, condiții fiziologice - sterilizat/castrat, sensibilități - intoleranțe la cereale sau gluten). Pentru afecțiuni medicale, patologice, întotdeauna recomandăm clienților să ia legătura cu medicul veterinar.

Ce este important să știm când alegem hrana pentru animalul nostru de companie?
Câinii și pisicile noastre au devenit membrii incontestabili de familie. Asta ar trebui să însemne că avem o responsabilitate clară asupra hranei pe care le-o oferim. Sunt multe cazuri în care, de multe ori din grijă și dragoste, le este oferită hrana pe care o consumă proprietarii lor la masă. Ori se știe că foarte multe ingrediente pe care noi le folosim direct sau procesul de preparare nu sunt benefice, ba chiar sunt dăunătoare câinilor sau pisicilor.
Un lucru foarte bun în ultimii ani este că și în România oamenii au început din ce în ce mai mult să ofere mâncare specializată. Firește, hrana oferită ar trebui să fie de cât mai bună calitate, să fie "curată" adică lipsită de chimicale, OMG-uri, potențiatori de gust sau de miros. Toate acestea afectează organismul. Există pe piață foarte multe tipuri de hrană, de la cele super-economice la cele super-premium. Cu cât hrana este de mai bună calitate, cu atât câinele sau pisica vor fi mai sănătosi și vor avea o viață mai lungă și mai bună. Iar aici, Husse se distinge printr-o calitate foarte ridicată a produselor sale.

Totodată, trebuie să înțelegem că fiecare câine sau pisică sunt individualități, chiar dacă aparțin aceleiași rase. Au nevoi diferite, vârste diferite, au talii diferite, au moduri de viață diferite, au etape fiziologice diferite, au propriile sensibilități sau intoleranțe. Mâncarea pe care le-o oferim trebuie să țină cont de toate acestea, astfel încât să le fie benefică. De aceea Husse a dezvoltat în toți acești peste 30 de ani, o gamă extinsă de hrană uscată, adaptată tuturor acestor caracteristici individuale. Iar consilierii Husse știu, pe baza discuțiilor cu proprietarii, să recomande hrana potrivită fiecărui animal de companie în parte.


Husse Romania

Scroll