Alătură-te HUSSE!

Devino Francizat exclusiv pentru un teritoriu în România!

 

 

LOREM IPSUM

DE CE FRANCIZA HUSSE SUEDIA?

Pentru că Husse a fost fondată în Stockholm, Suedia în anul 1987, devenind în cei 35 de ani de activitate LIDER global în livrarea la domiciliu a hranei Super Premium și accesoriilor pentru câini, pisici și cai.

Pentru că, pe lângă succesul internațional din ultimii 35 de ani (Husse operează în peste 60 de țări din Europa, Asia, Africa și America, cu peste 1600 de francizați), îți vei transforma pasiunea într-o sursă sigură de venit și vei lucra pentru tine!

Pentru că într-o lume globalizată și cu un comerț extrem de competitiv, Husse a găsit modelul de business prin care își protejează Francizații și investiția acestora!

Pentru că piața de PetCare este o piață în creștere continuă iar Husse Suedia aduce plus valoare prin calitatea foarte bună a produselor sale, prețuri competitive și prin serviciile adiționale de calitate oferite clienților.

Pentru că Franciza Husse înseamnă o rețetă de business testată și îmbunătățită permanent la nivel mondial în ultimii 35 de ani. Acest mod de lucru te degrevează de foarte multe procese operaționale proprii pe care ar trebui să le pui la punct singur. Pe scurt, vei lucra ușor, organizat, fără complicații și te vei putea focusa pe dezvoltarea afacerii și pe creșterea veniturilor tale!

Pentru că Franciza Husse înseamnă susținere continuă a francizaților, schimb de experiență și de best practices între sute de francizați din întreaga lume.

Pentru că este printre extrem de puținele francize care nu implică cheltuieli semnificative de capital. Vei putea investi astfel banii disponibili în dezvoltarea afacerii proprii și creșterea veniturilor. 

LOREM IPSUM

 

                                                           

 

ababababababababa

 

 

 

 

                                                           

 

LOREM IPSUM

Ce înseamnă Teritoriu Exclusiv?

Teritoriul României a fost împărțit în zone geografice francizabile, fiecare zonă definind un Teritoriu. Fiecare Teritoriu este disponibil pentru o singură franciză EXCLUSIVĂ, fără posibilitatea suprapunerii a doi sau mai mulți francizați într-un Teritoriu. Franciza este valabilă pe o perioadă inițială de 3 ani prin plata Taxei de Franciză.

Fiecare Francizat își va desfășura activitatea în mod independent, respectând modelul de lucru al HUSSE Suedia, sub supravegherea și cu suportul Husse România. Francizații își vor dezvolta afacerea în Teritoriul lor exclusiv, vor promova, vinde și distribui produsele Husse către clienții din teritoriul contractat și protejat. De aceea, este important ca Francizații să aibă reședința în teritoriul lor. Ei nu vor putea vinde și livra produse în alt teritoriu.

LOREM IPSUM

Cine poate deveni Francizat?

Francizații sunt persoane fizice autorizate sau persoane juridice, cu experiență în vânzări sau cu abilități naturale de relaționare și comunicare interpersonală. Ei își vor crea oportunități de noi vânzări prin contact nemijlocit cu potențialii clienți.
Pentru a atinge cele mai bune rezultate, Francizații au nevoie de energie, determinare și creativitate în abordare. 

LOREM IPSUM

Cât costă?

Unul dintre marile avantaje ale francizei Husse este că investițile necesare sunt reduse. Taxa de Franciza pentru un Teritoriu este de până la 5.200 euro, fără TVA, funcție de Teritoriul francizat. Un alt mare avantaj este faptul că Franciza teritorială exclusivă Husse nu presupune alte investiții și cheltuieli de operare majore, nefiind necesare magazine, amenajări sau dotări speciale.
Capitalul disponibil va fi astfel utilizat doar în scopul dezvoltării afacerii dumneavoastră.


Așteptăm cu interes să ne întâlnim și să discutăm toate beneficiile acestei francize!

 

               

Aplică pentru Franciză și solicită mai multe informații

               

* Câmpuri Obligatorii

Scroll