ALĂTURĂ-TE UNEI REȚELE INTERNAȚIONALE DE SUCCES!

OBȚINE ACUM FRANCIZA TA TERITORIALĂ HUSSE, EXCLUSIVĂ ȘI PROTEJATĂ, pentru regiunea în care locuiești!

DE CE FRANCIZA HUSSE SUEDIA?
 

► PENTRU CĂ HUSSE este o companie matură și stabilă.
HUSSE a fost fondată în Stockholm, Suedia în anul 1987, devenind în cei peste 35 de ani de activitate LIDER global în livrarea la domiciliu a hranei Super Premium și accesoriilor pentru câini, pisici și cai.
Valoarea companiei și a serviciilor sale a fost recunoscută internațional prin disticțiile obținute – „Brand of the Year 2020” și prin prezența pe poziții înalte în TOP 100 GLOBAL FRANCHISES.

► PENTRU CĂ, pe lângă succesul internațional din ultimii peste 35 de ani (Husse operează în peste 65 de țări din Europa, Asia, Africa și America, cu peste 1600 de francizați), îți vei transforma pasiunea într-o sursă sigură de venit și vei lucra pentru tine!

► PENTRU CĂ într-o lume globalizată și cu un comerț extrem de competitiv, Husse a găsit modelul de business prin care își protejează Francizații și investiția acestora!

► PENTRU CĂ piața de PetFood este o piață în creștere continuă iar Husse Suedia aduce plus valoare prin calitatea foarte bună a produselor saleprețuri competitive și prin serviciile adiționale de calitate oferite clienților.

► PENTRU CĂ franciza HUSSE înseamnă o rețetă de business testată și îmbunătățită permanent la nivel mondial în ultimii 35 de ani. Acest mod de lucru te degrevează de foarte multe procese operaționale proprii pe care ar trebui să le pui la punct singur.
Pe scurt, vei lucra ușororganizatfără complicații și te vei putea focusa pe dezvoltarea afacerii și pe creșterea veniturilor tale!


► PENTRU CĂ franciza Husse înseamnă susținere continuă a francizațilorschimb de experiență și de best practices între sute de francizați din întreaga lume.

► PENTRU CĂ este o franciză care necesită investiții EXTREM DE MICI.
Atât Taxa de Franciză cât și cheltuielile ulterioare sunt la un nivel foarte scăzut.
Vei putea investi astfel banii disponibilîn dezvoltarea afacerii proprii și creșterea veniturilor.

 

 

 

 

 

 

CÂT COSTĂ?

Unul dintre marile avantaje ale francizei Husse este că investițile necesare sunt extrem de reduse.
În baza acordurilor obținute de la Husse Suedia, pentru francizele semnate în anul 2023, Taxa de Franciză are un cost special, fiind de până la 1.500 euro, fără TVA, funcție de Teritoriul francizat. Un alt mare avantaj este faptul că Franciza teritorială exclusivă Husse nu presupune alte investiții și cheltuieli de operare majore, nefiind necesare magazine, amenajări sau dotări speciale.
Capitalul disponibil va fi astfel utilizat doar în scopul dezvoltării afacerii tale.

 


CINE POATE DEVENI FRANCIZAT?
 

Francizații sunt persoane fizice autorizate sau persoane juridice, cu experiență în vânzări sau cu abilități naturale de relaționare și comunicare interpersonală. Ei își vor crea oportunități de noi vânzări prin contact nemijlocit cu potențialii clienți.
Pentru a atinge cele mai bune rezultate, Francizații au nevoie de energie, determinare și creativitate în abordare.

 

DA, SUNT INTERESAT SĂ DEVIN FRANCIZAT HUSSE DAR AM NEVOIE DE MAI MULTE INFORMAȚII!
 

Cu siguranță îți sunt necesare informații complete despre Franciza Husse. De aceea, te invităm să urmărești cu multă atenție materialul de mai jos.
Acesta cuprinde detaliile complete ale Francizei HUSSE.
După vizionarea materialului video, pentru a aplica pentru Franciza HUSSE te rugăm să completezi formularul de mai jos. Tot acolo, în cazul în care sunt necesare detalii suplimentare, ne poți adresa întrebări.
Te vom contacta și îți vom răspunde complet la toate acestea.

  

Îți mulțumim că ai urmărit cu atenție toate detaliile oferite în materialul video!
Suntem încredințați că acum ai informații complete despre brandul suedez Husse, despre modul de lucru, despre profilul ideal al unui Francizat Husse și despre costurile și câștigurile acestei francize.

 

CARE ESTE PASUL URMĂTOR?
 

Aplică pentru Franciză și, în cazul în care există întrebări, ni le poți adresa pe formularul de mai jos:

Te rugăm sa ne oferi câteva informații despre tine:

Dacă ai întrebări legate de franciza Husse, te rugăm să ni le adresezi mai jos:

* Câmpuri Obligatorii

Scroll