Accesorii și jucării pentru Pisici

11 articol(e)

pe pagină

Listă Grilă

 1. BORSTE

  Perie Combo 2-în-1 pentru blană, din lemn ecologic de bambus. Produs Premium pentru îngrijirea câinilor și pisicilor, are pe o parte pernă de aer din cauciuc moale și peri de oțel iar pe cealaltă parte peri de mistreț. Concepută pentru animalele de companie cu blană scurtă sau medie, prin utilizare regulată, uleiurile naturale din piele sunt distribuite uniform în blană.
  Disponibilă în două dimensiuni: mică și mare.

  69,00 RON
 2. KARDA

  Perie dreptunghiulară pentru blană, din lemn ecologic de bambus. Produs Premium pentru îngrijirea câinilor și pisicilor, Karda este potrivită pentru animalele de companie de toate dimensiunile și în special pentru animalele care lasă mult păr. Perii înclinați ai periei îndepărtează confortabil părul desprins şi nodurile mici.
  Disponibilă în două dimensiuni: mică și mare.

  57,50 RON
 3. KRYPIN

  Culcuș super confortabil unde animalele de companie se pot juca sau odihni. Acoperișul detașabil prin fermoar face din acest produs unul foarte ușor de folosit.

  267,00 RON
 4. JUCĂRIE PENTRU PISICI

  Jucărie pentru pisici cu pene colorate și clopoțel.
  9,50 RON
 5. CUTIE ETANȘĂ PENTRU MÂNCARE USCATĂ

  Container mare pentru hrana uscată a animalelor de companie, cu capac etanș, un volum de 38 L care corespunde cu aproximativ 15 kg de hrană uscată, roți și cuvă integrată, care poate fi ușor atașată la interiorul capacului.

  239,00 RON
 6. KRUSA

  Panou de zgârieturi pentru pisici, special creat pentru ascuțirea și eliminarea stratului exterior mort al ghearelor pisicilor. Produs ușor de folosit, creează un spațiu confortabil de odihnă, relaxare și zgâriat, fără să vă distrugă mobila sau covoarele.

  119,00 RON
 7. KNUT

  Panou de zgârieturi pentru pisici în formă de buclă, special creat pentru a satisface instinctul natural al pisicii de a se scărpina. Fabricat din carton ondulat reciclabil, panoul de zgârieturi Husse oferă pisicii dumneavostră un loc confortabil de odihnă și relaxare.

  238,00 RON
 8. BOL PLIABIL SILICA

  Bol pliabil din silicon, fără capac, gata de strâns și transportat oriunde.

  19,00 RON
 9. BOL DUBLU PENTRU HRANA PISICILOR

  Husse bol roșu dublu pentru hrana pisicilor.
  43,00 RON
 10. PĂTURĂ HUSSE

  Pătură Husse din lână călduroasă și confortabilă disponibilă în două mărimi
  43,00 RON
 11. CAPACE SILICON PENTRU CONSERVE

  Capace de silicon pentru păstrarea proaspătă a hranei umede din conserve, după deschidere. Reutilizabile, se închid etanș pe conservă și înlocuiesc cu succes folia de plastic. Pachetul conține două capace, unul pentru conservele de 400g și unul pentru cele de 1275g.

  13,50 RON

11 articol(e)

pe pagină

Listă Grilă

Mod de viață
 1. Afară
Accesorii
 1. Bol
 2. Scratching Board
 3. Cutie
Scroll