Pentru PISICI

Mâncare și accesorii pentru pisici

63 articol(e)

pe pagină

Listă Grilă

Pagină:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  1. PINE, 100% natural

    Așternut pentru litiera pisicii, 100% natural fabricat din lemn de pin.

    63,00 RON
  2. MISSE | Recompense funcționale, fără cereale

    Gustări funcționale fără cereale, semi-umede, pentru pisici sterilizate, dezvoltate pentru susținerea sănătății urinare. Cu merișoare, pentru protecția sistemului urinar. Fără coloranți, arome sau adaosuri artificiale.

     

    23,00 RON
  3. TAND | Pudră pentru igiena dentară

    Pudră pentru igiena dentară, din ingrediente naturale, pentru susținerea și promovarea sănătății orale și a respirației proaspete a câinelui sau pisicii.

    77,60 RON
  4. LUX | Sistem complet de litieră, extra-spațioasă

    Sistem complet de litieră foarte spațioasă, acoperită, de foarte bună calitate, cu design modern ce oferă intimitate și reține la interior mirosurile neplăcute și rezidurile biologice.
    Sistemul Lux conține: 2 tăvi inferioare, o tavă-sită, capac cu mâner și cleme solide pentru transport ușor și ușă batantă transparentă, filtru de cărbune. 
    Produs în Uniunea Europeană. 

    439,50 RON
  5. ÖGON | Soluție pentru igiena ochilor

    Soluție pentru igiena ochilor câinilor și pisicilor, cu o formulă delicată dar eficientă, fără a irita ochii. Special creată pentru a ajuta la curățarea zonei sensibile din jurul ochilor și pentru a descompune și îndepărta petele de lacrimi și alte impurități de pe pleoape și colțurile ochilor. Formulă cu pH neutru, realizată din extracte florale. Produs de igienă externă pentru câini și pisici.
    Conține 125 ml soluție.

    65,50 RON
  6. DUBBEL | Bol dublu pentru mâncare sau apă

    Bol dublu pentru mâncare sau apă, realizat din plastic durabil și cu bază antiderapantă.

    50,70 RON
  7. Pachet hrană uscată pentru pisici, 2 x 2kg, REDUCERE!

    Alege acest pachet și îl poți configura cu hrana Husse preferată, inclusiv tipuri diferite de hrană. Totul la un preț special, cu 10% reducere!

    De la: 139,50 RON

    La: 185,40 RON

  8. KARDA

    Perie dreptunghiulară pentru blană, din lemn ecologic de bambus. Produs Premium pentru îngrijirea câinilor și pisicilor, Karda este potrivită pentru animalele de companie de toate dimensiunile și în special pentru animalele care lasă mult păr. Perii înclinați ai periei îndepărtează confortabil părul desprins şi nodurile mici.
    Disponibilă în două dimensiuni: mică și mare.

    57,50 RON
  9. BORSTE

    Perie Combo 2-în-1 pentru blană, din lemn ecologic de bambus. Produs Premium pentru îngrijirea câinilor și pisicilor, are pe o parte pernă de aer din cauciuc moale și peri de oțel iar pe cealaltă parte peri de mistreț. Concepută pentru animalele de companie cu blană scurtă sau medie, prin utilizare regulată, uleiurile naturale din piele sunt distribuite uniform în blană.
    Disponibilă în două dimensiuni: mică și mare.

    69,00 RON
  10. ECO STRÖ

    Așternut 100% natural, fabricat din rumeguș de pin și molid din pădurile suedeze.
    Puterea foarte mare de absorbție face din ECO Strö un produs foarte economic.
    Fără praf sau miros neplăcut.

    38,50 RON
  11. GOURMET PATE VÂNAT

    Mâncare umedă savuroasă preparată din pate delicios din carne de vânat. Hrană completă pentru pisici adulte. Practică, gata pentru a fi servită, Gourmet Pate Vânat este alegerea ideală pentru o masă specială.

    6,40 RON
  12. ÖRON | SOLUȚIE PENTRU IGIENA URECHILOR

    Soluție pentru igiena urechilor câinilor și pisicilor. Infecțiile urechii sunt des întâlnite, în special la câinii cu urechi lungi, care atârnă. Pentru prevenție, am creat Oron, o formulă cu proprietăți antifungice și antiseptice, din oțet de cidru organic, apă de mare purificata si filtrata, ulei esențial de arbore de ceai, ulei esențial de camfor și ulei esențial de arbore Malaleuca (Paperbark Tree). Conține 125 ml soluție.

    81,50 RON
  13. KRUSA

    Panou de zgârieturi pentru pisici, special creat pentru ascuțirea și eliminarea stratului exterior mort al ghearelor pisicilor. Produs ușor de folosit, creează un spațiu confortabil de odihnă, relaxare și zgâriat, fără să vă distrugă mobila sau covoarele.

    119,00 RON
  14. BOL DUBLU PENTRU HRANA PISICILOR

    Bol dublu metalic, cu două compatimente separate și suspendat pe cadru din crom, cu piciorușe antiderapante, pentru hrana și/sau apa pisicilor.

    43,00 RON
  15. KYCKLINGFILÉ | File de pui, la cuptor

    Gustare savuroasă pentru pisici: File de pui gătit la cuptor
    Special gătit pentru pisicile mofturoase... Bogat în proteine și cu conținut scăzut de grăsimi, Kicklingfile sunt ideale pentru pisica dumneavoastră. 

    25,00 RON
  16. PUI ÎN ASPIC 80g

    Mâncare umedă pentru pisici cu bucăți de pui si ton, preparate în aspic. Hrană naturală, sănătoasă, gustoasă și echilibrată pentru pisica ta.
    9,50 RON
  17. TON ÎN ASPIC 80g

    Mâncare umedă pentru pisici cu bucăți întregi de ton, preparate în aspic. Hrană naturală, sănătoasă, gustoasă și echilibrată pentru pisica ta.

    Fără conservanți și coloranți artificiali.

    9,50 RON
  18. EXCLUSIVE STERILISED

    Hrană uscată Super Premium pentru pisici adulte sterilizate sau cu activitate fizică scăzută. Hrană completă cu conținut energetic scăzut, dezvoltată pentru a preveni riscul obezității la pisicile castrate sau mai puțin active. Exclusive Sterilised conține un aport de substanțe minerale scăzut pentru a preveni formarea pietrelor în sistemul urinar al pisicilor.

    83,49 RON
  19. EXCLUSIVE KATTUNGE

    Hrană uscată Super Premium pentru pisicuțe și femele care alăptează. Conține proteine de origine animală de înaltă calitate pentru o dezvoltare optimă. Îmbogățită cu taurină, un aminoacid esențial pentru funcțiile oculare, cardiace și reproductive, Exclusive Kattunge conține acizi grași Omega-3 și Omega-6 pentru o piele sănătoasă și o blană stralucitoare. Potrivită de la înțărcare până la 12 luni

    89,99 RON
  20. MOUSSE SCHAMPO - ȘAMPON USCAT

    Șampon uscat delicat, din ingrediente naturale, pentru câini și pisici. Ușor de utilizat, nu necesită adăugare de apă și nu e necesar să udați blana animalului de companie. Nu necesită nici clătire, fiind ideal pentru călătorii sau pentru animalele reticente la baie. 
    Mousse Schampo oferă o calitate excelentă de curățare și este delicat cu pielea. Nu conține coloranți sau paraben.

    125,00 RON

63 articol(e)

pe pagină

Listă Grilă

Pagină:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Scroll