Mostre gratuite

și descoperiți calitatea excepțională a mâncării HUSSE!

Consilierul zonal Husse vă va contacta pentru a vă livra la domiciliu o mostră de mâncare ideală pentru animalul dumneavoastră de companie.

Pe baza informațiilor pe care ni le oferiți în formularul de mai jos, selectăm cu atenție tipul de hrană potrivit câinelui sau pisicii dumneavoastră. Mostrele gratuite sunt livrate la domiciliul dumneavoastră de către consilierul zonal Husse. Nu ezitați să-i puneți întrebări despre alimentația animalului dumneavoastră de companie: consilierii noștri sunt instruiți în nutriția animalelor.

Suntem în imposibilitatea de a livra mostra gratuită solicitată în zonele în care nu avem încă un consilier local Husse alocat. În acest caz, vom păstra solicitarea dumneavoastră și în momentul în care desemnăm un consilier în zona dumneavoastră, veți fi contactat.
Consilierii Husse vă stau la dispoziție în București, Constanța, Craiova, Brașov, Sibiu, Timișoara, Cluj-Napoca, Arad, Oradea, Galați și în alte orașe. Puteți verifica dacă în zona dumneavoastră există un consilier local Husse, aici.

Vă mulțumim pentru încredere, pe curând!

Echipa Husse Romania

 

 

* Câmpuri Obligatorii

Scroll