Produse noi

9 articol(e)

pe pagină

Listă Grilă

 1. BORSTE

  Perie Combo 2-în-1 pentru blană, din lemn ecologic de bambus. Produs Premium pentru îngrijirea câinilor și pisicilor, are pe o parte pernă de aer din cauciuc moale și peri de oțel iar pe cealaltă parte peri de mistreț. Concepută pentru animalele de companie cu blană scurtă sau medie, prin utilizare regulată, uleiurile naturale din piele sunt distribuite uniform în blană.
  Disponibilă în două dimensiuni: mică și mare.

  62,00 RON
 2. KARDA

  Perie dreptunghiulară pentru blană, din lemn ecologic de bambus. Produs Premium pentru îngrijirea câinilor și pisicilor, Karda este potrivită pentru animalele de companie de toate dimensiunile și în special pentru animalele care lasă mult păr. Perii înclinați ai periei îndepărtează confortabil părul desprins şi nodurile mici.
  Disponibilă în două dimensiuni: mică și mare.

  50,50 RON
 3. KLIPP

  Foarfecă pentru tăiat unghiile câinelui. Produs Premium de îngrijire realizat din lemn dur de bambus ecologic și dotat cu lame ascuţite din oţel inoxidabil de înaltă calitate, care vă permit să tăiaţi rapid şi uşor unghiile câinelui dumneavoastră. Klipp este potrivit pentru majoritatea dimensiunilor de câini.

  118,50 RON
 4. VALP FARM

  Mâncare uscată completă Super Premium, FĂRĂ CEREALE, pentru căţeluşi. 
  Potrivită pentru cățeii cu sistem digestiv sensibil sau/și cu intoleranță la gluten. Formulă cu conținut crescut de proteine pentru o creștere sănătoasă, cu taurină pentru sănătatea inimii și cu adaos de psyllium pentru a susţine digestia. Ideală și pentru femelele gestante sau care alăptează.
  Disponibil în saci de 12kg

  310,00 RON
 5. LYSTER, Cold Pressed

  Hrană completă Super Premium, PRESATĂ LA RECEFĂRĂ GLUTEN, pentru câini adulți.
  Formulă foarte digerabilă, pe bază de somon și carne de curcan, adresată în special căinilor cu sisteme digestive sensibile, intoreranțe și/sau alergii. Produsă prin presare la rece, păstrează aromele naturale și nutrienții esențiali ai ingredientelor atent selecționate. Fără coloranți și arome artificiale.
  Disponibil în saci de 12kg

  447,00 RON
 6. MILD, Cold Pressed

  Hrană completă Super Premium, PRESATĂ LA RECEFĂRĂ GLUTEN, pentru câini adulți.
  Formulă foarte digerabilă, pe bază de carne de pui și păstrăv, adresată în special căinilor cu sisteme digestive sensibile și/sau cu intoreranță la gluten. Produsă prin presare la rece, păstrează aromele naturale și nutrienții esențiali ai ingredientelor atent selecționate. Fără coloranți și arome artificiale.
  Disponibil în saci de 12kg

  399,00 RON
 7. AKTIV COLLAR

  Zgardă rezistentă din material textil, reglabilă şi foarte uşor de fixat. Are cusăturile reflectorizante pentru siguranța și vizibilitatea câinelui dumneavoastră, pe timpul nopții. Confortabilă pentru câini datorită interiorului moale și căptușit din neopren. Catarame din material rezistent, ușor de utilizat. Inel rezistent pentru fixarea sigură a lesei.
  Disponibilă în două dimensiuni: small/medium și medium/large.

  51,00 RON
 8. AKTIV HARNESS

  Ham rezistent din material textil, reglabil şi foarte uşor de fixat. Are cusăturile reflectorizante pentru siguranța și vizibilitatea câinelui dumneavoastră, pe timpul nopții. Confortabilă pentru câini datorită interiorului moale și căptușit din neopren. Catarame din material rezistent, ușor de utilizat. 
  Disponibil în două dimensiuni: medium și large.

  115,00 RON
 9. AKTIV LEASH

  Lesă rezistentă din material textil, reglabilă şi foarte uşor de fixat. Are cusăturile reflectorizante pentru siguranța și vizibilitatea animalului dumneavoastră, pe timpul nopții. Confortabilă în utilizare datorită mânerului moale și căptușit.
  Reglabilă pentru lungimi între 70 si 180 cm.

  77,00 RON

9 articol(e)

pe pagină

Listă Grilă

Scroll