Produse noi

16 articol(e)

pe pagină

Listă Grilă

 1. BORSTE

  Perie Combo 2-în-1 pentru blană, din lemn ecologic de bambus. Produs Premium pentru îngrijirea câinilor și pisicilor, are pe o parte pernă de aer din cauciuc moale și peri de oțel iar pe cealaltă parte peri de mistreț. Concepută pentru animalele de companie cu blană scurtă sau medie, prin utilizare regulată, uleiurile naturale din piele sunt distribuite uniform în blană.
  Disponibilă în două dimensiuni: mică și mare.

  69,00 RON
 2. KARDA

  Perie dreptunghiulară pentru blană, din lemn ecologic de bambus. Produs Premium pentru îngrijirea câinilor și pisicilor, Karda este potrivită pentru animalele de companie de toate dimensiunile și în special pentru animalele care lasă mult păr. Perii înclinați ai periei îndepărtează confortabil părul desprins şi nodurile mici.
  Disponibilă în două dimensiuni: mică și mare.

  57,50 RON
 3. KLIPP

  Foarfecă pentru tăiat unghiile câinelui. Produs Premium de îngrijire realizat din lemn dur de bambus ecologic și dotat cu lame ascuţite din oţel inoxidabil de înaltă calitate, care vă permit să tăiaţi rapid şi uşor unghiile câinelui dumneavoastră. Klipp este potrivit pentru majoritatea dimensiunilor de câini.

  134,50 RON
 4. BRAVO RETRO 35 years Limited Edition

  Gustări delicioase cu miel, FĂRĂ GLUTEN, pentru câini.
  Recompensele Bravo nu conțin gluten fiind astfel ideale și pentru câinii cu sistem digestiv sensibil.

  13,00 RON
 5. DUBBEL | Bol dublu pentru mâncare sau apă

  Bol dublu pentru mâncare sau apă, realizat din plastic durabil și cu bază antiderapantă.

  50,70 RON
 6. AKTIV LEASH

  Lesă rezistentă din material textil, reglabilă şi foarte uşor de fixat. Are cusăturile reflectorizante pentru siguranța și vizibilitatea animalului dumneavoastră, pe timpul nopții. Confortabilă în utilizare datorită mânerului moale și căptușit.
  Reglabilă pentru lungimi între 70 si 180 cm.

  83,50 RON
 7. AKTIV HARNESS

  Ham rezistent din material textil, reglabil şi foarte uşor de fixat. Are cusăturile reflectorizante pentru siguranța și vizibilitatea câinelui dumneavoastră, pe timpul nopții. Confortabilă pentru câini datorită interiorului moale și căptușit din neopren. Catarame din material rezistent, ușor de utilizat. 
  Disponibil în două dimensiuni: medium și large.

  126,50 RON
 8. AKTIV COLLAR

  Zgardă rezistentă din material textil, reglabilă şi foarte uşor de fixat. Are cusăturile reflectorizante pentru siguranța și vizibilitatea câinelui dumneavoastră, pe timpul nopții. Confortabilă pentru câini datorită interiorului moale și căptușit din neopren. Catarame din material rezistent, ușor de utilizat. Inel rezistent pentru fixarea sigură a lesei.
  Disponibilă în două dimensiuni: small/medium și medium/large.

  56,00 RON
 9. IDOL

  Recompense moi şi delicioase, în formă de stea, bogate în carne de miel. Formulă FĂRĂ CEREALE cu efect hipoalergenic, special creată pentru câinii cu sisteme digestive sensibile. Fără arome sau coloranţi artificiali.

  18,00 RON
 10. JULGOTT | Christmas Special Edition Snack

  Recompense semi-umede delicioase de Crăciun, in formă de steluțe, cu conținut echilibrat de proteine, pentru pisici. 

  16,00 RON
 11. ADVENT CALENDAR

  Recompense delicioase de Crăciun, FĂRĂ GLUTEN, potrivite pentru câinii sensibili sau cu intoleranţă la gluten.

  49,00 RON
 12. MILD, COLD PRESSED

  Hrană completă hipoalergenică Super Premium, PRESATĂ LA RECEFĂRĂ GLUTEN, pentru câini adulți.
  Formulă foarte digerabilă, pe bază de carne de pui și păstrăv, adresată în special căinilor cu sisteme digestive sensibile și/sau cu intoleranță la gluten. Produsă prin presare la rece, păstrează aromele naturale și nutrienții esențiali ai ingredientelor atent selecționate. Fără coloranți și arome artificiale.
  Disponibil în saci de 12kg

  Regular Price: 493,80 RON

  Preț Special 444,42 RON

 13. LYSTER, COLD PRESSED

  Hrană completă hipoalergenică Super Premium, PRESATĂ LA RECEFĂRĂ GLUTEN, pentru câini adulți.
  Formulă foarte digerabilă, pe bază de somon și carne de curcan, adresată în special căinilor cu sisteme digestive sensibile, intoleranțe și/sau alergii. Produsă prin presare la rece, păstrează aromele naturale și nutrienții esențiali ai ingredientelor atent selecționate. Fără coloranți și arome artificiale.
  Disponibil în saci de 12kg

  Regular Price: 559,70 RON

  Preț Special 503,73 RON

 14. BOL PLIABIL

  Bol pliabil din material plastic moale de înaltă calitate, sigur pentru alimente. Accesoriu convenabil, ușor și durabil pentru toți stăpânii de animale de companie.

  23,50 RON
 15. Eşarfă reflectorizantă pentru câini

  Eşarfă reflectorizantă pentru a merge în siguranţă noaptea.

  47,00 RON
 16. ÖGON | SOLUȚIE PENTRU IGIENA OCHILOR

  Soluție pentru igiena ochilor câinilor și pisicilor, cu o formulă delicată dar eficientă, fără a irita ochii. Special creată pentru a ajuta la curățarea zonei sensibile din jurul ochilor și pentru a descompune și îndepărta petele de lacrimi și alte impurități de pe pleoape și colțurile ochilor. Formulă cu pH neutru, realizată din extracte florale. Produs de igienă externă pentru câini și pisici.
  Conține 125 ml soluție.

  65,50 RON

16 articol(e)

pe pagină

Listă Grilă

Necesități speciale
 1. Intoleranță la grâu/gluten
Proteină animală
 1. Pui
 2. Miel
 3. Somon
Ingrediente speciale
 1. fără gluten
 2. ingrediente naturale
 3. stimularea florei
Snacks
 1. Treats
Accesorii
 1. Bol
 2. Lese și zgărzi
Scroll