Pe bază de pui

Pe bază de pui

Proteină de calitate ridicată din carnea de pui.

Conţinutul de proteină al alimentaţiei vă oferă o idee primară a nivelului prezenţei de amino-acizi disponibili în acest tip de hrană. În primul rând digerabilitatea proteinelor este diferită. Proteinele vegetale sunt în general mai puţin digerabile decât proteinele animale. Produsele secundare dintr-o carne ieftină, care conţine multe ţesuturi conjuctive, sunt mai puţin digerabile decât ingredientele animale de calitate ridicată.

Pe lângă digerabilitate, valoarea biologică a proteinei este un parametru foarte important care reflectă compoziţia în amino-acizi a alimentaţiei. Valoarea biologică este calculată prin compararea nivelul fiecarui amino-acid esenţial în hrană cu concentraţia lui în corpul animalului.

Proteinele cu valoare biologică înaltă aduc un aport din toţi amino-acizii esenţiali în proporţia adecvată. Oul şi carnea de pui au valori biologice ridicate. De aceea produsele Husse super premium conţin cantităţi însemnate de carne de pui şi ouă.

6 articol(e)

pe pagină

Listă Grilă

 1. TUGG PLUS

  Tugg Plus este un os de mestecat pentru câini 100% digerabil și natural. Îmbogățit cu ceai verde cu efect antioxidant. Utilizarea sa regulată ajută la reducerea plăcii dentare.
  8,50 RON
 2. TANDREP PLUS

  Batoane de mestecat pentru câini. 100% natural.
  În formă de sfoară, excelente pentru igiena dentară. Utilizarea regulată duce la sănătate dentară, respirație plăcută și reducerea plăcii dentare

  67,50 RON
 3. KYCKLINGFILÉ

  File de pui gătit la cuptor pentru câini.
  Bogate în proteine și cu conținut scăzut de grăsimi, aceste recompense sunt îmbogățite cu glucozamină și condroitină pentru menținerea articulațiilor sănătoase. 

  30,50 RON
 4. LIGHT BUCĂȚI DE PUI la cuptor 400g

  Mâncare umedă preparată cu bucăți delicioase de pui gătite la cuptor, pentru câini în vârstă sau supraponderali. O rețetă ușoară și naturală, fără conservanți sau arome artificiale. dezvoltată cu proteine de înaltă calitate pentru o gustare optimă.

  9,00 RON
 5. HUSSE SNACKS

  Gustări pentru câini: delicioase și crocante! Ușor de mestecat, aceste gustări pe bază de pui sunt excelente pentru câini și cățeluși.
  Foarte digerabile și crocante, sunt sănătoase ajută la detartraj și îmbunătățesc respirația
  Nu conțin coloranți și arome artificiale.

  34,00 RON
 6. TUGG PLUS

  Tugg Plus este un os de mestecat pentru câini 100% digerabil și natural. Îmbogățit cu ceai verde cu efect antioxidant. Utilizarea sa regulată ajută la reducerea plăcii dentare.
  77,50 RON

6 articol(e)

pe pagină

Listă Grilă

Scroll