Protecţie celulară

Protecţie celulară

Antioxidanţi pentru protecţie celulară.

Produsele Husse Super Premium conțin următorii antioxidanți:

1. Vitamine cu acțiune antioxidantă:
Sunt adăugate doze mari din vitaminele C și E. Vitaminele sunt antioxidanți puternici care protejează membrana celulară a celulei somatice.

2. Carotenoide:
Produsele Super Premium Husse conțin niveluri ridicate de luteină și beta-caroten. Acești pigmenți naturali vegetali au activitate antioxidantă în celula somatică.

3. Extract de struguri:
Extractul de struguri adăugat conține niveluri ridicate de polifenoli care protejează nucleul celulei somatice.

Hrana uscată Husse Premium pentru câini și Husse Super Premium pentru pisici conține vitamine cu activitate antioxidantă.

5 articol(e)

pe pagină

Listă Grilă

 1. SENIOR MINI

  Hrană uscată Super Premium pentru câinii în vârstă din rase mici. Boabe de calibru mic, special adaptate pentru masticația câinilor de talie mică.
  Îmbogățită cu taurină, vitaminele A, C și E pentru întărirea sistemului imunitar și încetinirea procesului de îmbătrânire al celulelor. 
  Disponibil în saci de: 7 kg

  194,00 RON
 2. TUGG PLUS

  Tugg Plus este un os de mestecat pentru câini 100% digerabil și natural. Îmbogățit cu ceai verde cu efect antioxidant. Utilizarea sa regulată ajută la reducerea plăcii dentare.
  77,50 RON
 3. TANDREP PLUS

  Batoane de mestecat pentru câini. 100% natural.
  În formă de sfoară, excelente pentru igiena dentară. Utilizarea regulată duce la sănătate dentară, respirație plăcută și reducerea plăcii dentare

  67,50 RON
 4. VALP DIGEST (Cățeluși)

  Hrană completă FĂRĂ GLUTEN, cu carne de miel și orez, pentru cățelușii ce au un sistem digestiv sensibil.
  O hrană Super Premium special realizată cu ingrediente ușor digerabile pentru cățelușii cu sistem digestiv sensibil sau predispuși la alergii.
  Disponibil în saci de: 7 kg și 12,5 kg

   

  289,50 RON
 5. EXCLUSIVE KATTUNGE

  Hrană uscată Super Premium pentru pisicuțe și femele care alăptează. Conține proteine de origine animală de înaltă calitate pentru o dezvoltare optimă. Îmbogățită cu taurină, un aminoacid esențial pentru funcțiile oculare, cardiace și reproductive, Exclusive Kattunge conține acizi grași Omega-3 și Omega-6 pentru o piele sănătoasă și o blană stralucitoare. Potrivită de la înțărcare până la 12 luni

  86,70 RON

5 articol(e)

pe pagină

Listă Grilă

Scroll